18 Haziran 2009 Perşembe

Kurtlar Vadisi Gladio Yazı Dizisi - 2




GÖLGENİZİ GÖRÜYORUM..ÇIKIN ORTAYA ..

İnsanoğlu Gizli Saklı İş Yapmayı Seviyor Sanırım ..Ama Gizli İş Yapmayı Bilmek Ayrı .. Yapabilmek Ayrı Bir Durumdur .. Gizliligi Beceremeyenlerin Başında Gizli Yapılanmalar Ve Gizli İstihbarat Teşkilatları Geliyor ..Aman Ne Gizliler , Ne Gizli .. Bırakın Efendim .. Hepsinin Şahsen Gölgesini Görüyorum .. Çıksınlar Dışarı ..

Burun Buradan Açık Verelim ... Donemler ve Olaylar Devletle İlişkili İlerliyorsa Sözde Gizli YapılanmalarGöze Çarpar .. Imm .. Ama Nasıl Olur ? Hani Bunlar Gizliydi .. Ne Gizlisi , O Sözde Gizlilik O Yapılanmanın Karizması ..Yemişim Karizmasını .. Baksanıza Ornegin Gladio .. Bilmeyen Kalmadı .. Kundaktaki Bebek Gladio Diye Ağlıyor ..Sözde Gizliydi .. Gizli Olamaya Çalısıyorsa Karizma Yapmak İstemiş Demektir .. Ama Görünüşe Bakılırsa Karizması Çoktan Çizilmiş .. Çiziliyor ...

KurtlarVadisiGladio09.Blogspot.com
Gladio (bkz:Gladio)'ya Sövüyoruz Ama Asıl Salaklık Bizde .. Biz Goruyoruz Ediyoruz .. Hiçbirsey Gizli Degil Biliyoruz Ama Sadece İzlemekle Yetiniyoruz ..Devlet İle Milleti Ayrı Kefeye Koyup .. Devleti Sımartıyoruz .. Sonra da Devletin Gladio İle Sorunu Var ..Bizene Diyoruz .. Demeyenlerımız de Oluyor Ama Bu Sefer Devlet Demeyenlere Çomak Sokuyor ..Bunlar Yanlış Durumlar .. Millet Olmadan Devlet mi Olurmuş ..


Nokta, Koyulmak İçindir .. Bu Yazıya da Bir Nokta Koymak Gerekiyorsa ..Diyecegim ; " İlla Bir Gizlilik Aranıyorsa Millet'dedir O Gizlilik .. Millet'in İrade-i Kuvvetinin Gizliligi ..


Diplomat(İka)
KurtlarVadisiGladio09.Blogspot.com

0 YORUM YAZ:

Sayaç