12 Haziran 2009 Cuma

Şok İddia ! " Kurtlar Vadisi'nin imajı Kirletilecek ! "



Taraf'tan şok iddia ! ;

"Kurtlar Vadisi hakkında olumsuz haberler yaptırılsın, dizinin güvenilirliği ortadan kaldırılsın"

Taraf gazetesinin bugün yayınladığı “AKP ve Gülen’i bitirme planı” başlıklı manşet, “İşte Genelkurmay’ın İrticayla Mücadele Planı” iddiasının dışında, Kurtlar Vadisi’ne yönelik şok bir iddia ile de gündeme oturdu.

Yayın hayatına girdiği günden bugüne suç ve suç örgütlerini dramatize eden, kamuoyunu uyaran, buna karşılık sürekli yalan yanlış suçlamalara hedef gösterilen Kurtlar Vadisi’ne yönelik şok iddiada, bir karalama kampanyasının yürütülmesinin istendiği öne sürülüyor. Taraf’ın "Dört sayfadan oluşuyor" dediği ve Deniz Piyade Kurmay Kıdemli Albay Dursun Çiçek tarafından hazırlandığı belirtilen “Ergenekon Eylem Planı”nda, Vadi’nin imajının çizilmesi gerektiği ifade ediliyor, üstelik yol da gösteriliyor:

“Vatandaşlar tarafından yoğun olarak izlenen ve gündemdeki olaylar hakkında kamuoyunu yanlış yönlendiren Kurtlar Vadisi (bkz : Kurtlar Vadisi), Kollama ve Tek Türkiye benzeri diziler hakkında olumsuz haberler yaptırılarak söz konusu dizilerin güvenirliliğinin yitirilmesi sağlanacaktır.”
"http://kurtlarvadisigladio09.blogspot.com/"
Bugüne kadar manipüle edildiği iftiralarına cevabı Türk halkının fenomen dizi yaparak verdiği Kurtlar Vadisi'ne yönelik şok iddia ile diğer iddialara Genelkurmay Başkanlığı el koydu.

DERHAL SORUŞTURMA EMRİ VERİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, “Bugün bir gazetede planla ilgili haber ve yorumlara yer verilmiştir. Konunun tüm yönleriyle incelenmesi maksadıyla Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığı’na derhal bir soruşturma emri verilmiştir” dedi.
İŞTE TARAF’IN ŞOK İDDİASI

“Genelkurmay Başkanlığı’nın, “irtica ile mücadele” adı altında yeni bir eylem planı hazırladığı ortaya çıktı. Nisan 2009’da Deniz Piyade Kurmay Kıdemli Albay Dursun Çiçek tarafından hazırlanan planda, Ergenekon soruşturmasından duyulan rahatsızlık açık bir şekilde dile getiriliyor. “Ergenekon davasının gündemi değiştiriliyor havası oluşmadan” eylemler yapılması isteniyor, Ergenekon kapsamında tutuklanan muvazzaf ve emekli askerlerin irtica ile mücadele ettikleri için cezaevine kondukları yönünde haberlerin ön plana çıkarılması hedefleniyor.
Planı hazırlayan Albay Dursun Çiçek tanıdık bir isim. Daha önce Taraf’ın manşetten yayımladığı “Koç da andıçlandı” başlıklı haberle gündeme gelmişti. Albay Çiçek tarafından hazırlanan andıç belgesinde bütün sivil toplum örgütleri fişlenmişti. Planın yazıldığı Genel Kurmay Harekat Başkanlığı 3. Bilgi Destek Şube Müdürlüğü, Psikolojik Harp Dairesi’nin yeni adı. http://kurtlarvadisigladio09.blogspot.com/ Genelkurmay adına yapılan planlamalar artık buradan yürütülüyor.

http://kurtlarvadisigladio09.blogspot.com/

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan eski asker avukat Serdar Öztürk’ün bürosunda ele geçirilen Genelkurmay’a ait yeni plan tutanaklara geçti ve Ergenekon üçüncü iddianamesine girmesi bekleniyor. Öztürk, aynı zamanda yine Ergenekon kapsamında tutuklanan emekli Albay Levent Göktaş’ın avukatlığını yapıyordu.
Dört sayfadan oluşan “İrticayla Mücadele Eylem Planı”nın “Durum” başlıklı bölümünde Ergenekon soruşturması eleştiriliyor: İrticai gruplar tarafından TSK başta olmak üzere devletin resmî kurumlarını yıpratmak üzere yoğun faaliyetler yürütülmekte, Ergenekon adı altında TSK’ya büyük emekleri geçmiş, emekli ve muvazzaf askerî personele yersiz ithamlarda bulunularak lekelenmeye çalışılmaktadır.

VAZİFE ÇIKARDIK, İCRAAYA GEÇELİM

Bütün bunlardan “vazife” çıkarılması gerektiği belirtilen planda bu görev “İrticai oluşumların iç yüzünü göstererek bu konudaki tereddütlere son vermek ve söz konusu örgütlere olan kamuoyu desteğini ortadan kaldırmak. Ergenekon kapsamında yapılan yıpratıcı kampanyaların etkisini azaltmak, TSK’ya yönelik olarak yapılan olumsuz propagandalara son vermektir” olarak tanımlanıyor.

Ardından ise planın “İcra” bölümü geliyor ve şu ifadeler kullanılıyor: Laik ve demokratik düzeni yıkarak, şeriata dayalı bir İslam devleti kurma hayalinde bulunan AKP Hükümeti ve ona destek veren çeşitli gruplar ile Fethullah Gülen grubu başta olmak üzere radikal dinî oluşumlar hakkındaki gerçekleri gün yüzüne çıkarmak, kamuoyunun desteğini kırmak ve faaliyetlerine son vermek üzere bilgi destek faaliyetleri icra edilecektir.”


İşte Yaza Damgasını vuracak Film ; Kurtlar Vadisi Gladio , Filmde işlenen konu ve başlıklar hayli tartışma yaratacak gibi gözüküyor , işte Kurtlar Vadisi Gladio Sinema Filminden Başlıklar ;

0 YORUM YAZ:

Sayaç