5 Haziran 2009 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu'dan Gladio Yankıları !




Kurtlar Vadisi Pusu
dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Erhan tarafından vurulan İskender Büyük'ün hastaneye kaldırılması sonrasında yaşananlar izleyicileri ekran başından kaldırmadı. Dizide Türk bayrağı şeklinde organize edilmiş bir salonda buluşan derin kişiler, derin analizlerde ve iddialarda bulundu...


Derin kişilerin başı İskender Büyük'ün vurulması nedeniyle acil toplantı yaptıklarını belittikten sonra üyelerin sorularına yanıt verdi ve ortaya çarpıcı iddialar çıktı:
-Gladyonun İstanbul irtibat noktalarından biri açığa çıktı.
Soru: Bunu gladyonun kendisi mi istedi, Polat Alemdar mı deşifre etti?
-Polat, onları mecbur bıraktı.
Soru: Polat niye bu şekilde kendisini gündeme getirmeye çalışıyor?

-Amerika derin devleti büyük operasyon yaptı. Neo-con'ların başkan Bush döneminde yaptığı bütün haksızlıkları, neo-con'lara maledip Obama ile dünyaya yeniden barış mesajı verdiler...Bu mesaj en çok Ortadoğu'yaydı... Genel hassasiyetleri özellikle dini hassasiyetleri dikkate alacaklarını ve Irak'tan çekileceklerini vaat ettiler.


Soru: Amerika'nın bizimle ilgili planı ne?
-Amerikan derin devleti burada Türkiye'yi daha aktif hale getirip, bölgeyi öyle yönetmeyi seçti. Bu bizim için hem avantaj, hem dezavantaj.




Soru: Niye dezavantaj?
-Amerika büyük devlettir. Süper güçtür. Ama her istediğini yapamaz, yaptıramaz. İslam dünyasının en nefret ettiği yaklaşım biçimi emperyalist ve oryantalist yaklaşım biçimidir.


'Size özgürlük ve demokrasi getireceğiz. Siz de bize kişiliğinizi ve bağımsızlığınızı vereceksiniz', buna bölge halkları kesinlikle izin vermez. Ayrıca diğer küresel aktörler bu oyunu bozmak için yeni taktik ve strateji geliştireceklerdir. Bu bölgede en büyük güç Rusya, Avrupa Birliği ve İran'dır. Bizim Amerika ile yakın ilişkimiz diğer 3 büyük güce karşı bizi zayıf kılmakta. Doğalgaz nedeniyle Rusya, bütün Avrupa'yı kıskacı altına aldı. Nabucco projesi Amerika'nın istediği bir proje. Rus tahakkümünü Avrupa'nın üstünden kaldırmak amacıyla Amerika dayatmakta.


Soru: Rus derin devleti, Türkiye'nin bölgede güçlü olmasını eli kolu bağlı izleyecek mi?
- Tabii ki hayır. Terör örgütüne zaten hakimdir Rus gizli servisi. Şimdi daha büyük eylemler yaptıracak.

Gladyo'nun NATO'nun öz çocuğu olduğu vurgusu yapılırken, şu dikkat çekici sözler sarf edildi:
"Onu bünyeden tamamen çıkarıp atmak kolay değil. Ayrıca bunun bedeli vardır. Hükümet bu işte ne kadar kararlı olursa o kadar oy kaybeder. Bu oy kaybını da bir yere kadar göze alabilirler. Ama işin içinde kendi canları var."



Kurtlar Vadisi Gladio Çok Ses Getireceğe Benziyor...

işte Kurtlar Vadisi Gladio 'nun Ses Getirecek Konularından Birkaçı ;

0 YORUM YAZ:

Sayaç