27 Ağustos 2009 Perşembe

İskender'i Tanıyana Aşk Olsun !

Musa Uzunlar, başrolünü oynadığı Kurtlar Vadisi Gladio'nun flashback sahneleri için saçlarını siyaha boyatıp geçmiş yıllara döndü.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin artık bir fenomen haline gelen karakteri İskender Büyük'ün hayatını konu alan Kurtlar Vadisi Gladio filminin çekimleri Antalya'da sürüyor. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği film, İskender Büyük'ün yaşamı etrafında 90'lı yılların başından bugüne Türkiye gerçeklerine ışık tutuyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Kurtlar Vadisi'nin senaristleri Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı filmin şu günlerde Antalya Kovanlık Köyü ve Köprülü Kanyon'da çatışma sahneleri çekiliyor.

Her şey sanık sandalyesinde başlıyor

Filmin flashback sahneleri için gençlik yıllarına dönülen İskender Büyük için Musa Uzunlar, beyaz olan saçlarını siyaha boyattı. Makyaj da yapılınca Uzunlar'ı görenler tanımakta güçlük çekti. 20 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan film, İskender Büyük'ün sanık sandalyesinde oturması ve bildiklerini anlatmasıyla başlıyor. İskender Büyük'ün amacı Gladio'nun ikinci adamı Fuat Uras'ı sakladığı yerden çıkartmaktır. Ancak intikam duygusu gittikçe büyüyen İskender Büyük'ün büyük sürprizler beklemektedir. Çünkü oyunun parçası olacaktır.


Tv Gazetesi

0 YORUM YAZ:

Sayaç